M1: Tuplaviikonloppu kotona

22.10.2014

Viikonloppuna SB Vaasa sekä Erä Akatemia

Miesten Edustus pelaa lauantaina 25.10. taas kotihallissaan Auroralla. Vastaan asettuu pitkän matkan takaa saapuva SB Vaasa. Vaasa on ehtinyt pelata runkosarjassa yhden ottelun enemmän kuin PSS, keräten näistä kolme voittoa, yhden tasurin ja kaksi tappiota. Yksi Vaasan tappiollisista otteluista on juuri SB Welhoja vastaan, joka on taas PSS:n ainoa voitokas ottelu Divarissa. PSS - SB Vaasa pelataan Auroralla klo 14:00.

Sunnuntaina illalla Miehet kohtaavat Erä Akatemian. Sinivalkoisten riveissä on nähtävissä entisiä PSS:laisia joista mainittakoon mm. monta kautta keltamustissa edustanut Timo Iivonen, sekä viime kaudella maalissa pelannut Jesse Johnsson. Erä Akatemialla on kuudesta ottelusta vyöllään kaksi voittoa sekä tasuri, joten voitonnälkää on joukkueelle varmasti jäänyt.

Pari viimeisintä divari-otteluaan hävinnyt PSS on valmis kohtaamaan nämä kaksi joukkuetta kotiyleisönsä edessä. Saadaanko tärkeät pisteet pidettyä kotona? Nähdäänkö Espanjasta palannut Markku Hänninen kentällä? Näihin kysymyksiin saatte vastauksen kun saavutte paikan päälle!

PSS - SB Vaasa Lauantaina 25.10. klo 14:00
PSS - Erä Akatemia Sunnuntaina 26.20. klo 18:00

Nyt saatavissa myös tuplaviikonlopputarjous, jolloin yhdellä lipulla näet molemmat ottelut! Tuplalippu 10€.