Pelatut ottelut

13.3.2014 18:30
Classic - PSS naiset7 - 2 » 9.3.2014 18:00
PSS naiset - Classic1 - 9 »

PSS - NAISTEN SALIBANDYLIIGA 2013-2014

Pelit ja tilastot TÄSTÄ
.
Porvoon Salibandyseuran naiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssin- ja hopeanmitalin lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta. Joukkue on myös hakenut kokemusta eurokentiltä kahtena vuonna, mutta toistaiseksi kansainvälinen menestys on antanut odottaa. Kuluvien vuosien aikana PSS:n paitaa on kantanut moni nuorten ja aikuisten maajoukkuepelaaja. Tällä hetkellä elämme uutta projektia, jonka tavoitteena on nousta rungoltaan porvoolaisella ryhmällä takaisin liigan kärkikastiin seuraavan kolmen vuoden aikana. Menestystä saimme maistaa usean liigapelurin voimin viime kaudellakin Nuorten SM-sarjan kultamitalin muodossa.
Vetovastuussa kentän laidalla on uudistunut valmennustiimi, johon kuuluvat päävalmentaja Mika Strömberg, valmentajat Jussi ”Jupu” Heikkinen ja Christian Bremer. Tiimin kokemuspohjalta löytyy varmasti hyvät eväät kehittää nuoria pelaajia matkalla urheilijoiksi ja lajinsa huipuiksi.
Pidemmällä tähtäimellä on tarkoitus varmistaa, että omilla kehityskykyisillä, sitoutuneilla junioripelaajilla on mahdollisuus pelata ja luoda uraa omassa kotikaupungissaan Porvoossa. Tälle kaudelle olemme saaneet naapuriseuroista joukkoomme nuoria, nälkäisiä pelureita, jotka tuovat oman panoksensa porvoolaisen ”salibandykoulun” kasvattien joukkoon.
Ilman hyvää pitkäjännitteistä yhteistyötä tukijoidemme kanssa, tavoitteemme olla yksi johtavista salibandy-seuroista Suomessa ei toteutuisi.  Ohjenuoranamme on tuottaa molemmille osapuolille lisäarvoa hyvän yhteistyön kautta, ja olemmekin valmiita keskustelemaan avoimesti yhteistyöhön kohdistuvista tavoitteista ja niiden toteutusmuodoista.
Tervetuloa mukaan tukemaan ja kannustamaan nuorta, energistä sekä taistelevaa porvoolaisjoukkuetta!
Yhteistyöterveisin,
Mika Haakana
p. 050 303 9990
mika.haakana(a)porvoonsalibandyseura.net


Uutiset

Naisten pudotuspelit alkaa lauantaina - Sunnuntain kotipeli alkaa klo 18:00 (06.03.2014 )
Naisten Salibandyliigan runkosarja on pelattu ja edessä on pudotuspelit. PSS:n nuori joukkue selvitti tiensä kahden välivuoden jälkeen mukaan kevätkarkeloihin sijoittumalla..

Neljä pelaajaa U19-tyttömaajoukkueeseen Lahteen (18.01.2014 )
Suomen U19-tyttöjen maajoukkue helmikuun alussa Lahdessa pelattavaan Ruotsi-otteluun on valittu. Päävalmentaja Jukka Kouvalainen valitsi PSS:sta mukaan maalivahti..

Naiset vei jännitysnäytelmän kaataen Kooveen jatkoajalla (18.01.2014 )
Tuplaviikonlopun toisessa osiossa sunnuntaina oli edessä taistelu kahden tasapisteissä olleen joukkueen välillä. PSS sai vieraakseen Auroralle Koovee Tampereelta..

18.01.2014  Naisilla piste tuliaisina Turusta
05.01.2014  PSS väänsi kotivoiton 'Keppanasta'
03.01.2014  Lauantain vuoden 2014 kotiavaukseen vieraaksi Tapanilan Erä III
02.01.2014  Mero siirtyy Sveitsin mestareihin
02.01.2014  Cupin finaali jäi haaveeksi - PSS kaatui mestareille taistellen