Pelatut ottelut

13.3.2014 18:30
Classic - PSS naiset7 - 2 » 9.3.2014 18:00
PSS naiset - Classic1 - 9 »

PSS - NAISTEN SALIBANDYLIIGA 2014-2015

Pelit ja tilastot TÄSTÄ
.
Porvoon Salibandyseuran naiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssin- ja hopeanmitalin lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta. Joukkue on myös hakenut kokemusta eurokentiltä kahtena vuonna, mutta toistaiseksi kansainvälinen menestys on antanut odottaa. Kuluvien vuosien aikana PSS:n paitaa on kantanut moni nuorten ja aikuisten maajoukkuepelaaja. Tällä hetkellä elämme uutta projektia, jonka tavoitteena on nousta rungoltaan porvoolaisella ryhmällä takaisin liigan kärkikastiin seuraavan kolmen vuoden aikana. Menestystä saimme maistaa usean liigapelurin voimin viime kaudellakin Nuorten SM-sarjan kultamitalin muodossa.
Vetovastuussa kentän laidalla on uudistunut valmennustiimi, johon kuuluvat: valmentajat Juha Kankaanpää, Christian Bremer ja Jussi ”Jupu” Heikkinen. Tiimin kokemuspohjalta löytyy varmasti hyvät eväät kehittää nuoria pelaajia matkalla urheilijoiksi ja lajinsa huipuiksi.
Pidemmällä tähtäimellä on tarkoitus varmistaa, että omilla kehityskykyisillä, sitoutuneilla junioripelaajilla on mahdollisuus pelata ja luoda uraa omassa kotikaupungissaan Porvoossa. Tälle kaudelle olemme saaneet naapuriseuroista joukkoomme nuoria, nälkäisiä pelureita, jotka tuovat oman panoksensa porvoolaisen ”salibandykoulun” kasvattien joukkoon.
Ilman hyvää pitkäjännitteistä yhteistyötä tukijoidemme kanssa, tavoitteemme olla yksi johtavista salibandy-seuroista Suomessa ei toteutuisi.  Ohjenuoranamme on tuottaa molemmille osapuolille lisäarvoa hyvän yhteistyön kautta, ja olemmekin valmiita keskustelemaan avoimesti yhteistyöhön kohdistuvista tavoitteista ja niiden toteutusmuodoista.
Tervetuloa mukaan tukemaan ja kannustamaan nuorta, energistä sekä taistelevaa porvoolaisjoukkuetta!
Yhteistyöterveisin,
Janne Levälampi

Tule mukaan golf kesätapahtumaan! (23.07.2014 )
Salibandyporukoille suunnattu Golfpäivä järjestetään 9.8.2014 Sea Golf Rönnäsissä. Jos et vielä pelaa golfia, voit osallistua edulliseen golftutustumiseen. Sähly..