Tulevat ottelut

20.9.2014 15:30
M-Team - Miehet Ottelupaikka » 20.9.2014 18:30
M-Team - PSS (naisten edustus) Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

13.9.2014 15:00
PSS (naisten edustus) - Koovee6 - 4 » 13.9.2014 11:00
NST - PSS (naisten edustus)7 - 6 »

Borealis Cup 2014

Porvoon Salibandyseura ry (PSS) järjestää perinteisen Borealis Cup salibandyturnauksen Porvoossa. Turnaus pelataan seuraavasti:

25.-27.04. Juniorit

02.-04.05. Aikuiset

Sarjat
1. Miehet, kilpasarja
2. Miehet, harrastesarja
3. Naiset, kilpasarja
4. Naiset, harrastesarja
5. C-pojat (vuonna 1998 - 99 syntyneet)
6. C-tytöt (vuonna 1998 - 99 syntyneet)
7. D-pojat (vuonna 2000 - 01 syntyneet)
8. D-tytöt (vuonna 2000 - 01 syntyneet)
9. E-pojat (vuonna 2002 - 03 syntyneet)
10. E-tytöt (vuonna 2002 - 03 syntyneet)
11. F-pojat (vuonna 2004 - 05 syntyneet)
12. F-tytöt (vuonna 2004 - 05 syntyneet)
13. G-pojat (vuonna 2006 - myöhemmin syntyneet)
14. G-tytöt (vuonna 2006 - myöhemmin syntyneet)

Joukkueiden osallistuminen
Turnaus on avoin kaikille kilpa- ja harrastejoukkueille. Turnaukseen voivat osallistua myös kaikki kaveriporukat ja firmajoukkueet.

Miesten sarjoihin otetaan enintään 84 joukkuetta/sarja (sarjat 1 ja 2). Naisten ja junioreiden sarjoihin otetaan enintään 32 joukkuetta/sarja (sarjat 3-14). Sarja toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on riittävä määrä. Sarjoja voidaan tarvittaessa myös yhdistellä.

Pelaajien osallistumisoikeus ja rajoitukset eri sarjoissa
Miesten kilpasarjaan voivat osallistua kaikki pelaajat. Miesten harrastesarjaan voivat osallistua ne pelaajat, jotka eivät ole pelanneet miesten salibandyliigan, A-nuorten SM-sarjan, tai 1.-3. divisioonan joukkueissa Suomen Salibandyliiton (SSBL) alaisissa sarjoissa kaudella 2013-14. Kansainväliseen Salibandyliittoon (IFF) kuuluvien maiden pääsarjojen tai alasarjojen pelaajat katsotaan tapauskohtaisesti. Näistä pelaajista pitää ilmoittaa ennen turnauksen alkua joukkueen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikki nais- ja tyttöpelaajat saavat osallistua miesten sarjoihin.

Naisten kilpasarjaan voivat osallistua kaikki naispelaajat. Naisten harrastesarjaan voivat osallistua vain ne pelaajat, joilla ei ole Suomen Salibandyliiton (SSBL) tai muihin Kansainvälisen Salibandyliiton (IFF) alaisiin sarjoihin lisenssiä kaudella 2013-14. D-juniorit ja nuoremmat lisenssipelaajat voivat halutessaan osallistua naisten harrastesarjaan.

Juniorisarjoissa saa olla Y-pelaajia Suomen Salibandyliiton (SSBL) kilpailusääntöjen mukaan. Turnaukseen osallistuvan Y-pelaajan tulee olla kirjattuna myös johonkin Suomen Salibandyliiton (SSBL) sarjoihin osallistuvaan joukkueeseen Y-pelaajaksi kauden 2013-14 aikana. Y-pelaajista tulee ilmoittaa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Turnausjärjestäjät ovat oikeutettuja tarkistamaan joukkueiden pelaajaluettelot epäselvyyksien välttämiseksi. Pelaajat voivat osallistua useampaan kuin yhteen sarjaan pelaajarajoituksien puitteissa.

Turnaussäännöt
Turnauksessa noudatetaan pääasiassa Suomen Salibandyliiton peli- ja kilpailusääntöjä. Joukkueet ryhmitellään noin neljän (4) joukkueen alkulohkoihin, joista kaksi (2) parasta jatkavat jatko-otteluihin. Osallistujamäärästä riippuen kilpailutoimikunta voi soveltaa tätä sääntökohtaa.

Peliaika on jokaisessa ottelussa 1 x 25 min (juoksevaa aikaa). Ottelut pelataan 5 vs. 5 lentävillä vaihdoilla (G- ja F-juniorit pelaavat 4 vs 4). Vaihtosääntöä, maalien ja kentän kokoa voidaan soveltaa tarvittaessa E-junioreissa ja nuoremmissa sarjoissa. Mitaliotteluissa 2 viimeistä peliminuuttia ovat tehokasta peliaikaa. Alkusarjan ottelut tuomitaan yhdellä tuomarilla ja aikuissarjojen ratkaisu-ottelut pääasiassa kahdella tuomarilla.

Osallistumismaksut
Sarjoissa 1-3 joukkueen osallistumismaksu on 190 euroa/joukkue ja sarjoissa 4-14 maksu on 160 euroa/joukkue. Tuomaripalkkiomaksut sisältyvät osallistumismaksuun.

Osallistumismaksun tulee olla maksettuna turnauksen tilille: Borealis Cup tili Nordea,                    FI75 1124 3007 1019 86 viimeistään perjantai 11.4.2014 kello 16.00 mennessä. Osallistumismaksu tulee maksaa omatoimisesti, erillistä laskua ei järjestäjiltä lähetetä kuin pyydettäessä. Lisätietoihin on laitettava maininta sarjasta ja joukkueen nimi.

Mahdollisista pelaajien lisensseistä ja vakuutuksista ym. vastaa kukin joukkue itse. Lisenssit ja vakuutukset eivät ole pakollisia, mutta turnauksen järjestäjät suosittelevat niiden ottamista.

Otteluohjelma
Turnauksen otteluohjelma julkaistaan viimeistään 3pvä ennen turnauksen alkua, PSS:n internet-sivuilla. Otteluohjelmaan voi tulla viimehetken muutoksia, mutta näistä muutoksista pyritään tiedottamaan joukkueita erikseen. Kilpailutoimikunta pidättää oikeuden muuttaa ilmoitettuja aikatauluja.

Turnaukseen ilmoittaudutaan erillisellä ilmoittautumislomakkeella,
joka löytyy tästä linkistä.

Ilmoittautumislomakkeesta tulee käydä ilmi joukkueen nimi, sarja, yhteyshenkilön tiedot sähköpostiosoitteineen, sekä pelaajaluettelo. Ilmoittautumislomaketta voi täydentää ennen turnausta, tällöin tuo päivitetty lomake printattuna ennen ensimmäistä ottelua toimitsijoille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 11.4.2014 kello 16.00 mennessä.

Palkinnot
Sarjojen parhaiden joukkueiden (2-4 joukkuetta)
pelaajat palkitaan ja sarjan voittajajoukkue saa pokaalin. Aikuisten sarjoissa on rahapalkinnot, mikäli sarjassa pelaa vähintään 10 joukkuetta.

Ajo-ohje
Turnauksen pelipaikat ovat Salibandyhalli Aurora, Kokonhalli, Albert Edelfeltin koulu, sekä Porvoon Urheiluhalli. Turnauksen aikana on viitoitukset pääteiltä perille löytämisen helpottamiseksi.

Salibandyhalli Aurora
Jääkiekkotie 2