Tulevat ottelut

5.11.2014 18:30
Miehet - Loviisa Ottelupaikka » 8.11.2014 14:00
SB-Pro - PSS (naisten edustus) Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

26.10.2014 18:00
Miehet - Erä Akatemia6 - 7 » 26.10.2014 14:00
B-tytöt - CLASSIC9 - 1 »

Kerhotoiminta

Porvoon Salibandyseura pyrkii antamaan resurssien ja mahdollisuuksien mukaan kaikille salibandysta kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai kokemukseen katsomatta, mahdollisuuden pelata ja harjoitella tai toimia salibandyn parissa.

PSS:n salibandykerhoissa liikkuu tällä hetkellä noin 70 lasta ja nuorta. Tarkoituksena on perustaa kysynnän mukaan uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin, koska lähivuosina on siirrytty koulujen liikuntatuntien sijasta liikuttamaan lapsia ja nuoria urheiluseuroissa.

Kerhoryhmien kautta on paljon matalampi kynnys aloittaa harrastaminen. Taitojen ja motivaation kehittymisen myötä on helpompaa siirtyä joukkueisiin.

PSS etsii uusiin kerhoryhmiinsä innostuneita vetäjiä. Kerhojen ohjaaminen on mielekästä toimintaa ja niiden kautta voi myös uusi vetäjä löytää motivaation joukkueen valmentamiseen. Uusien ohjaajien ja valmentajien saaminen mukaan PSS:n toimintaan on yksi tärkeistä tavoitteista seurassamme. Toiminnan laajentuessa myös leiriohjaajiin on tarvetta.

Nappulakerhot

PSS:n nappulakerho on tarkoitettu kaikista nuorimmille salibandynharrastajille, v. 2008-2010 syntyneille tytöille ja pojille.  Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo. Lisää infoa Nappulakerhoista.

2004-2006 syntyneiden poikien harrasteryhmä

PSS:n 2004-2006 -syntyneiden poikajunioreiden kilpa- ja haastajajoukkueiden rinnalle perustetaan harrasteryhmä. Ryhmällä on jo tiedossa valmentajat ja toiminta käynnistyy talvivuorojen alkaessa syyskuun alkupuolella. Ryhmä tulee harjoittelemaan kerran viikossa.

Harrasteryhmän tarkoituksena on toimia vaihtoehtona kerran viikossa lajin parissa pelaaville junioreille. Ryhmä toimii myös ponnahduspaikkana uusille pelaajille.

Harrasteryhmään ilmoittaudutaan mukaan sähköpostitse PSS:n toimistolle: toimisto@porvoonsalibandyseura.net

Spurttis-iltapäiväkerho liikuttaa lapsia

PSS:n ja muiden porvoolaisten urheiluseurojen yhteistyöllä pyöritetään Spurttis-iltapäiväkerhoa. PSS:n lisäksi mukana olevat seurat ovat: Porvoon Tarmo, FC Futura, BS-PU ja Akilles. Iltapäiväkerho kokoontuu jokaisena arkipäivänä klo 12-17 välisenä aikana. Spurttis tarjoaa jokaiselle lapselle liikuntaa ohjatusti vähintään tunnin päivässä. Toimintaa tarjotaan 1-4-luokkalaisille lapsille. Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteessa www.spurttis.com.

Lisätiedot: Petri Uronen 0400-550158