Tulevat ottelut

22.8.2014 19:00
M-Team - PSS Ottelupaikka » 12.9.2014 18:30
JoKa (Joutsenon Kataja) - PSS Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

19.8.2014 18:00
PSS - ÅIF9 - 3 » 10.8.2014
PSS - M-Team5 - 0 »

Kerhotoiminta

Porvoon Salibandyseura pyrkii antamaan resurssien ja mahdollisuuksien mukaan kaikille salibandysta kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai kokemukseen katsomatta, mahdollisuuden pelata ja harjoitella tai toimia salibandyn parissa.

PSS:n salibandykerhoissa liikkuu tällä hetkellä noin 70 lasta ja nuorta. Tarkoituksena on perustaa kysynnän mukaan uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin, koska lähivuosina on siirrytty koulujen liikuntatuntien sijasta liikuttamaan lapsia ja nuoria urheiluseuroissa.

Kerhoryhmien kautta on paljon matalampi kynnys aloittaa harrastaminen. Taitojen ja motivaation kehittymisen myötä on helpompaa siirtyä joukkueisiin.

PSS etsii uusiin kerhoryhmiinsä innostuneita vetäjiä. Kerhojen ohjaaminen on mielekästä toimintaa ja niiden kautta voi myös uusi vetäjä löytää motivaation joukkueen valmentamiseen. Uusien ohjaajien ja valmentajien saaminen mukaan PSS:n toimintaan on yksi tärkeistä tavoitteista seurassamme. Toiminnan laajentuessa myös leiriohjaajiin on tarvetta.

Nappulakerhot

PSS:n nappulakerho on tarkoitettu kaikista nuorimmille salibandynharrastajille, v. 2007-2009 syntyneille tytöille ja pojille.  Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo. Lisää infoa Nappulakerhoista.

Korttelikerhot

Porvoon kouluilla pidetään ala-aste ikäisille tarkoitettuja korttelisählykerhoja alkaen 1.10.2012. Kerhoissa pelataan sählyä sekä opetellaan salibandyn perusasioita. Kerho on kerran viikossa ja se kestää tunnin ajan. Syksy ja kevät huipentuvat kerhojen väliseen Uusimaan Korttelisählyturnaukseen. Kerhoon voi osallistua, vaikka aiempaa sählytaustaa ei olisi vielä ollenkaan. Lisää infoa Korttelikerhoista.

Spurttis-iltapäiväkerho liikuttaa lapsia

PSS:n ja muiden porvoolaisten urheiluseurojen yhteistyöllä pyöritetään Spurttis-iltapäiväkerhoa. PSS:n lisäksi mukana olevat seurat ovat: Porvoon Tarmo (koripallo), FC Futura (jalkapallo) ja BS-PU (uinti) ja Akilles (jääpallo). Iltapäiväkerho kokoontuu jokaisena arkipäivänä klo 12-17 välisenä aikana. Spurttis tarjoaa jokaiselle lapselle liikuntaa ohjatusti vähintään tunnin päivässä. Toimintaa tarjotaan 1-4-luokkalaisille lapsille. Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteesta www.spurttis.com. Nettisivujen kautta löydät myös lisätietoja tai puhelimitse 0400-550 158 (Petri Uronen) 14-16 välisenä aikana.

Spurttis-iltapäiväkerho